Håper vi kan skilles som venner?

foster

Jeg kjenner jeg har vondt i hele kroppen, jeg kjenner hjertet mitt blør av sorg og jeg kjenner tårene renner ustanselig nedover mine kinn. Jeg trodde vi hadde det så fint, jeg trodde virkelig vi var ment to be og jeg var helt sikker på at jeg hadde funnet kjærligheten i mitt liv. Livet byr på mange oppturer og nedturer, det er ting jeg kan takle men i denne situasjonen er det også snakk om barn. For ikke å snakke om det kommende barnet i magen, her er det viktig at vi oppfører oss som vokse og skilles som venner.

Jeg er sikker på at du sitter med en liten klump i halsen når du leser dette, jeg er sikker på at du nå er litt forvirret og jeg er sikker på at du sier «hva faen» når du leser denne. Dette er nemlig ikke noe vi har pratet om ennå, forhåpentligvis slipper vi å prate om dette noen gang i livet. For jeg og min kjæreste har det som plommen i egget, vi er mer forelsket enn noen gang og har ingen planer om å gå ifra hverandre. Så hva er det da som får meg til å skrive slike innlegg? Jo det skal du få vite akkurat nå!

blogg

Dette dreier seg nemlig om barn og deres forståelse for situasjoner, ikke alle ting er like klart for barn som det er for oss voksne. Jeg var nemlig for å hente yngstemann i huset da han var ute og lekte med sine venner da situasjonen og misforståelsen oppstod, gutten i huset var tydelig stolt der jeg kom mot han på lekeplassen. I kjent stil la han ut om at jeg var stepappahjerte og hans ste pappa, han var så stolt og kunne nesten ikke få sagt nok om hvem jeg var til sine venner.

Vennene hans ble raskt litt stive i blikkene, de var litt nervøse og flaue for å stille meg spørsmål. Til slutt kom ordene ut av en av dem, ordene og spørsmålet de alle lurte på. De spurte meg hvordan det var å være skilt? Jeg svarte dem som sant er at jeg er ikke skilt og at jeg er kjæreste med mammaen til den yngste gutten i huset. De ville ikke helt høre på hva jeg hadde og si, så de fortsatte med og fortelle meg at man måtte være skilt for å kunne være ste pappa.

Jeg skjønner at barn kan synes dette er vanskelige situasjoner og forstå, selv barna her i huset trodde jo at deres far ble ste pappa for meg om min kjærestes kommende barn. De lurer fremdeles på hvor deres far skal sitte i dåpen til vårt kommende barn, så man kan si man har lykkes sånn delvis med å fortelle dem om situasjone. Det er slik det er for barn, det er nye situasjoner for dem og det er situasjoner de ikke kjenner til før de selv sitter oppi dem. Vi forsøker til en hver tid å informere barna så godt vi kan om situasjonene, riktignok med varierende hell.

Så i forhold til denne historien hadde jeg håpet vi kunne skilles som venner hvertfall, for jeg er utrolig forelsket i deg og hadde ikke klart å leve et liv uten deg min kjære C ❤

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s