Vi trenger DIN hjelp!

rom.jpg

For hver eneste dag som kommer og går er vi en dag nærmere å bli foreldre, dette betyr at det er mange ting å forberede og gjøre klart. En av de tingene vi er veldig opptatte av er soverommet til den lille jenta vår, så med et navn som Ynwa Sofie ville det vært naturlig med et rom fylt av Liverpool plakater og drakter på veggene. Det er vi utrolig nok helt enige om at det ikke blir, så hvordan ser egentlig drømmerommet ut? Det er det vi ønsker å spørre deg om akkurat nå!

For selv om er vi på flyttefot men vi er helt sikre på å komme på plass i ny bolig i god tid før desember, samtidig er vi opptatte av at barna skal merke minst mulig rundt denne flytte prosessen. Derfor vil vi i det minste sørge for at de får rom de kan være stolte av, rom de stolt kan vise frem til venner og rom som gir dem den nødvendige tryggheten i ny bolig. Derfor ber jeg nå dere som følger bloggen om hjelp, hvordan ser deres barnerom ut, hvordan ser ditt drømme barnerom ut og hvordan ville du innredet rommet dersom du var i samme situasjon?

Send oss gjerne bilder av deres soverom, deres ønsker eller deres drømmerom i kommentarfeltet. Alle bilder tas i mot med stor takk fra hele familien 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s