Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter

Vi er kommet til min 8 bloggfavoritt og for første gang I denne spalten er det en gutteblogg på listen, jeg leser en del herreblogger men det er ikke til å stikke under en stol at det er flest jente bloggere der ute. Det gjør jo ikke prestasjonen noe dårligere av denne bloggen og krype inn på en 8 plass på min topp 10 bloggfavoritter, jeg skal ikke lenger holde dere på pinebenken for plass nummer 8 går til:

  1. Kompisentil.blogg.no

Kompisentil.blogg.no er en meget artig blogg, her er det flere anonyme gutter fra Sandefjord som forteller dønn ærlige historier fra alt mellom himmel og gjord. Spesielt innlegget «Bremsespor med brekksladd» fanget min oppmerksomhet, der forteller guttene om en meget full kompis som var litt uheldig med maten han spiste denne kvelden. Etter å ha fått med seg drømmedama hjem skjer det ting man aldri håper skjer en selv.

Jeg anbefaler dere alle og ta en titt innom denne bloggen, ideen er spennende og god og historiene er likeså. Hvem disse gutta er vites ikke men at de har en god porsjon humor lagt inn i sine fortellinger er ingen hemmelighet, for meg har dette kanskje vært sommerens morsomste blogginnlegg.

Sjekk ut bloggen her : Kompisen til

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s