Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter

Hver eneste ukedag fremover skal jeg kåre mine top 10 bloggfavoritter her på bloggen, som flere av dere sikkert fikk med dere i går var det Hverdagsnett som kom ut på en 10 plass. I dag skal vi holde oss til kvinnelige bloggere, til en blogg jeg har fulgt i lengre tid. Dessverre har det vært ganske stille på den bloggen i det siste, men det er av årsaker som er naturlige. Min 9 beste blogg er:

  1. Crohnsglede

Crohnsglede er en blogg som forteller den hele og nakne sannheten om det å leve som kronisk syk, med sykdommene morbus crohns og epilepsi lever hun også et liv som trebarnsmor. Bloggen tar for seg viktige temaer rundt sykdommene og ikke minst problemstillinger hun møter i det daglige. Bloggeren forteller alt dette på en måte som gjør det lett å kjenne seg igjen i hennes situasjon, samtidig får man en forståelse av hvordan det er å leve med disse sykdommene.

Til alle dere som er på jakt etter en blogg som gir dere en skikkelig god leseropplevelse er dette bloggen for deg, den skildrer alt på en måte som gjør det både gøy og interessant og lese den. Kvinnen bak bloggen er veldig klar på at dette ikke er noen rosablogg og det finner man fort ut ved å lese den også, i skrivende stund er det gode lesertall på bloggen selv om den ikke har vært aktiv på en stund. Men bloggeren selv lover å komme sterkt tilbake når hun om kort tid er tilbake med nye og spennende historier.

Sjekk ut bloggen Crohnsglede her: Crohnsglede

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s