Graviditet, flytting og FIFA!

kent

Som de fleste av dere har fått med dere er min kjæreste gravid i femte måned, som om ikke det var nok er vi også på flyttefot i disse dager. Ikke en veldig god kombinasjon der altså, for pappesker, tunge løft og hormoner har vist seg å ikke være en god kombinasjon. Allikevel syntes jeg hun går litt over streken innimellom, for når hun bærer tunge esker opp fra kjelleren så er det ikke nødvendig å bli sur på meg fordi jeg sitter og spiller FIFA. Det er greit det hun er gravid, det er greit at vi skal flytte men hun burde se det at FIFA er ekstra interessant nå som Premier League sesongen er i gang.

Det å være gravid i 5 måned er selvfølgelig ingen lek, det har jeg selv fått kjenne på kroppen den siste tiden. Hver eneste dag går min kjære hjemme og pusler mens jeg er på jobben, hun får mye gjort og det er veldig bra men hun burde skjønne det at jeg da er sliten når jeg kommer hjem fra jobben. Jeg har tross alt en kontorjobb som gjør at jeg sitter foran en pc hele dagen, det kan være veldig slitsomt i forhold til det å bære eske på eske opp og ut i garasjen. Jeg trenger å hvile når jeg kommer hjem, jeg trenger å få middagen servert til samme tid hver dag, det kan da ikke være så vanskelig å forholde seg til.

kent1

Hun slår seg aldri til ro, hun løper opp og ned, henter esker og plasserer eskene, man kan se svetten pipler nedover pannen. Etter å ha plassert eskene kommer hun heseblesende inn i stuen og fyrer løs. «Har du tenkt til å hjelpe til noe i dag du eller?». Hun må da skjønne det at jeg blir sliten bare av å se på henne, i tillegg har jeg rukket å spille 4 FIFA kamper på denne tiden og jeg skulle likt å se henne fullføre 4 ganger 90 minutter uten å være sliten. Riktignok bruker jeg bare fingrene men har du litt erfaring med TV spill så vet du at det er slitsomt, men jeg må bare tåle kritikken for innerst inne vet jeg at det bare er hormonene som snakker.

Når du i tillegg påstår at jeg ikke har hjulpet til med noen ting, da må jeg spørre deg hvor du var da jeg med egne hender flyttet ned den ene lysestaken her om dagen. Dette var den dagen jeg hadde en fryktelig hodepine så dette husker jeg ekstremt godt, så jeg må få lov til å si at jeg føler meg litt urettferdig behandlet akkurat i de beskyldningene. Jeg er enig i at det handler om å samarbeide i et forhold, jeg føler også at jeg forsøker å gjøre dette i stor grad. For jeg ønsker jo ikke å gå i veien for deg mens du rydder og bærer må du skjønne, derfor setter jeg meg på en stol foran tv`en og spiller FIFA og tar meg en liten øl.

Men en ting skal du virkelig ha, du har fått gjort utrolig mye siden vi fant ut at vi skulle flytte. Du har ryddet en hel kjeller, du har solgt unna møbler og du har gjort alt som står i din makt for å stille frem huset på en ordentlig måte til visningen. Ikke for å kritisere altså men burde du ikke ha vasket den blomsterpotten utenfor litt, den ser jo faen meg ikke ut i måneskinn engang. Nei nå føler jeg virkelig jeg har fått tømt meg for min frustrasjon, jeg må bare innse det at å leve med en gravid kvinne under flytting ikke er helt optimalt.

Nå er det på tide å ta en velfortjent pust i bakken for min del, må si denne flyttingen tar på.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s