Mine topp 10 bloggfavoritter

bloggfavoritter.jpg

Som blogger er man som oftest mest opptatt av egne lesertall og aktiviteter, allikevel finnes det så utrolig mange flotte blogger der ute. Jeg leser mange blogger daglig, både for å hente inspirasjon og ikke minst for å få en god og hyggelig leseropplevelse. Jeg besøker like mye de ukjente bloggerne som de kjente, grunnen til dette er at mange av de mindre kjente bloggerne skriver fantastisk bra og har et oppsett som er enkelt å forholde seg til. På bakgrunn av dette har jeg nå besluttet å kåre mine topp 10 bloggfavoritter, hver morgen fra mandag til fredag kan du lese om mine favoritter, så følg med.

  1. Hverdagsnett

Hverdagsnett er en blogg jeg til stadighet er inne og sjekker, ikke fordi jeg er så opptatt av bøker og scrapping men denne bloggen tar for seg utrolig mange hverdagslige problemstillinger. Problemstillinger vi alle møter i hverdagen, de er flinke til å skape diskusjoner om både små og store temaer. I tillegg er det også noen humoristiske innslag som Casi`s funderinger. Der en hund stiller sine spørsmål til samfunnet, med humoristiske bilder og en fin formulering tar den meg med storm.

Hverdagsnett er en blogg/hjemmeside som drives av flere aktive bloggere, de samarbeider flott og leverer innlegg på innlegg med varierende innhold. Så dersom du er på jakt etter en blogg som gir deg svar på livets mysterier, eller er ute etter en god leseropplevelser ville jeg sjekket ut hverdagsnett sine sider her: Hverdagsnett

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s