Kjære dagbok – Mye som skjer

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Jeg skal si deg jeg skvatt, her om kvelden når jeg skulle slikke, for vi er kommet til uke 21 og tror du ikke ungen har begynt å hikke. Jeg kom meg kjapt vekk ifra hennes lår, for da jeg titten inn der junior bor så jeg at hun hadde begynt å gro hår. Mor har det bra, men denne uken har jeg vært uggen, det skjedde noe med kroppen etter at jeg så den lyse luggen. Ellers er jeg kvitt alle plager, jeg kan ikke klage, det eneste som henger ved er en litt for stor mage.

Vi er over halvveis, bare 19 uker igjen, jeg gleder meg så utrolig til å kunne gi deg en klem. Når du kommer ut av mammas hule, da skal jeg strekke hendene i været å virkelig juble. Når du kommer ut og mamma ligger sliten i sengen, da tar jeg deg med bort å klipper navlestrengen. Jeg har alltid vært opptatt av mote og fashion, men jeg følger ikke trenden å spise livmoren som Kardashian. Det er ikke tvil, denne babyen begynner å bli stor, det begynner å bli liten plass inni magen der den bor.

Da var vi endelig ajour med graviditeten, følg med neste søndag for uke 22 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s