Kjære dagbok – Stresset pappa

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Nå blir jeg stressa, jeg føler nesten jeg glemmer gleden, for I appen star det nå at jeg skal forme skjeden. Men ærlig talt, denne appen får meg i garnet, hva tror du det var jeg gjorde da jeg lagde dette barnet? Skjeden har jeg formet, så hvordan kan du tørre, selv om magen har vokst har ikke min penis blitt større. Jeg blir gal av denne appen,  ja jeg blir helt schizofren, nå forholder jeg meg bare til at barnet sparker og slår med armer og ben. For det er et jubileum, nå kan ikke noe gå skeis, for nå har vi fått bekreftet at graviditeten er halvveis.

Barnet har det fint, det er det viktigste for meg, du begynner å bli stor nå å vet når du skal legge deg. Døgnrytme har du fått, men jeg kan ikke bre over deg med pledd, du er allerede som en fjortis som er våken hele natten å ser på walking dead. For det er om natten du viser liv, om du sparker ja det kan jeg love, skulle ønske jeg kunne viske inn å si at kjære Ynwa nå må du sove. 20 uker har gått fort, jeg klarer nesten ikke vente, vente til jeg sitter på sykehuset å i armene har jeg ei lita jente.

Følg med i morgen, da er vi ajour og i uke 21 🙂

under

2 thoughts on “Kjære dagbok – Stresset pappa

  1. Det er spennende å lese det du formidler, denne gleden jeg selv aldri kommer til å oppleve, dette underet som formes inni en mage. Jeg leser ivrig!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s