Kjære dagbok – Søskenkjærlighet

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Kjære Ynwa Sofie, nå kan du glede deg, for når du kryper ut av mammas mage står det to søsken og venter på deg. De gleder seg veldig, men skjønner nok ikke alt, de lurer mest på om vannet du nå ligger i er varmt eller kaldt. For de skjønner ikke stort, og når de setter i gang må jeg be de slapp`a, for de skjønner ikke helt at du og de har forskjellig pappa. Men er det noe jeg kan si sikkert og som jeg med 100 % sikkerhet vet, er det at de kommer til å gi deg masser av kjærlighet.

Helt til du blir større, og din storesøster er ute og reker, da blir det nok krangling om du stjeler brodern sine leker. Men han er bare snill, han greier håret sitt med kam, så ikke vær redd for at han blir sint på deg for han er snill som et lam. Jeg skal behandle dere likt og dyna skal jeg bre, men når du eller din søster kommer hjem med gutter ja da skal jeg stå der med balltre. For ingen får røre deg, du skal være pappas skatt, jeg gleder meg til du kommer til verden og jeg kan ønske deg god natt 🙂

Følg med allerede i morgen, da tar vi for oss uke 20 🙂

under.png

2 thoughts on “Kjære dagbok – Søskenkjærlighet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s