Kjære dagbok – Hvem er du egentlig?

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Til nå har du bare vært et foster, om få uker skal du få møte dagen, hvem er så du den lille jenta inne i magen. For du vokser som magen, du blir stor og svær, men fremdeles lever du et liv inne i magen mens du beveger fingre og tær. Jeg er sikker på at du ligger der, både ler og fniser, men jeg er sikker på du ikke hadde ledd så mye om du visste at mamma skylder på deg når hun fiser. Jeg ser så frem til å møte deg, om natten jeg bare drømmer, drømmer om et liv med deg der du ikke bare ligger inne i magen å svømmer.

Når jeg ser bilder av deg på ultralyd, blir knærne mine helt møre, for du er så vakker der du ligger med søte fingre og et søtt lite øre. Men det største av alt, det opplevde jeg her om dagen, jeg fikk et spark i hånden her om dagen da jeg koste magen. Du er aktiv og ivrig, det er helt sykt å du kan sparke, hadde jeg trent like mye som deg inne i magen hadde jeg blitt så sliten at jeg måtte lagt meg ned for å hoste og harke. Vi venter i spenning, gud hvor jeg gleder meg, men jeg kan si deg så mye at du har også to søsken som gleder seg veldig til å møte deg. De er spente og glade, og de kommer ikke til å være sjalu, vi gleder oss til å møte deg og finne ut hvem er egentlig du.

Følg med allerede i morgen, da tar vi for oss uke 19 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s