Kjære dagbok – Usikkerheten

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Det å bli pappa blir helt nytt for meg, det er mye som ikke vil være som det pleier, jeg er redd for å ikke være god nok til annet enn å skifte bleier. Det er et stort ansvar som venter, humøret vil hun nok tyne, det er ikke bare, bare å smile når hun tisser meg i trynet. Jeg må bidra nå, ikke bare late meg i skyggen, leke med barnet på skulderen til hun bæsjer meg på ryggen. Jeg er glad i barn, jeg kan leke og gestikulere, det er nå jeg må vise meg selv at jeg klarer å prestere.

Det er ikke bare fryd og gammen, jeg må ha tunge rett i munn og holde på hatten, man kan ikke lenger sove med en kollikk jente i hus på natten. Litt gråt får man tåle, jeg skal ikke gi meg før jeg bæres ut på båre, jeg må passe på å ikke bli så stresset at jeg river av meg håret. Jeg er innstilt på å klare dette, vi er nå midt i graviditeten, jeg skal vise min kjære at jeg kan brukes som poteten. Rape henne etter maten, skifte bleier støtt, vise min kjære at jeg takler våken netter selv om jeg er trøtt. Jeg skal gi alt for deg, du er mitt hjerte å min bie, jeg gleder meg så mye til å møte deg lille Ynwa Sofie J

Følg med i morgen for uke 18 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s