Kjære dagbok – Nå er det alvor!

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Til nå har det gått i morgenkvalme og voksende mage, ikke minst har vi hatt fokus på kosten, men her om dagen kom det er spennende brev i posten. Vi er kalt inn på ultralyd, om bare en uke og en dag, da skal vi får første gang få høre på barnets hjerteslag. Jeg gleder meg så masse, jeg klarer nesten ikke å vente, for nå skal vi endelig få vite om det blir en gutt eller ei jente. Det finnes bare to muligheter, men det er allikevel gøy, endelig skal jeg få vite om jeg skal kjøpe søte dukker eller kule kjøretøy. Jeg har lekt litt matcho til nå, men jeg kan ikke lenger nekte, denne graviditeten begynner å bli ekte.

Det er så mye jeg ikke skjønner, kanskje er det fordi jeg er mann, men inne i magen på min kjære ligger det et barn og svømmer i fostervann. Om bare et år kan jeg ta med vognen, gå tur i forskjellige parker, men allerede om en uke skal jeg se bilder og kanskje er jeg heldig å se den sparker. Den ligger i fosterstilling, stuper kråke og tar salto, kanskje er det ei jente eller kanskje en ny Ronaldo. Samme hva det blir, jeg blir uansett gla, det viktigste nå er at barnet har det bra.

Følg med allerede i morgen for uke 17! 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s