Kjære dagbok – Ja, du er gravid

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Ja min kjære du er gravid, du må vel merke tendensen, du har voksende mage og det er 6 måneder siden du sist hadde mensen. Du har luktesans som få, du klager alltid når jeg driter, er det ikke overbevisende nok for deg at testen lyser opp av to rosa striper. Du tror ikke helt på det, men du med din duft, må vel skjønne at den voksende magen ikke kommer av luft. Du fyser på alt, du roper på ulver, det er ikke tilfeldig at du går rundt å fyser på hockeypulver.

Det er ikke bare magen, du har også fått større bryster, men du vekker meg klokken 3 om natten med de mest merkelige lyster. Jeg tenker ikke på sex, men på din avhengighet av å lukte på den sprayen du tar i håret, jeg gidder ikke stå opp så jeg snur rompa til å fiser deg på låret. Da blir du sur igjen, du får bakoversveis, så ligger du den neste timen og klager på at jeg feis. Jeg prøver å unngå krangel, jeg forsøker å være flid, for jeg har fått med meg nå hvor slitsomt det er å være gravid.

Følg med i morgen, da er vi i uke 16 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s