Da alt ble snudd på hodet..

sommers.jpg

Det er tidlig morgen på Gardermoen, tåken ligger fortsatt lavt over rullebanen og man kan kjenne på stillheten at det er tidlig morgen. Fuglene har ennå ikke startet å kvitre og den eneste lyden man hører er trille koffertene som dras bortover asfalten i et langsomt tempo, gjespene sitter løst hos de fem guttene som er klare for årets guttetur. For tredje året på rad har de sett seg ut Magaluf som årets destinasjon, stedet som er fullt av single kvinner, billig alkohol og fylleangst. Alt er som det pleier, den første ølen er tatt men det er en vesentlig ting som mangler..

For jeg hadde planene klare allerede i September i fjor, jeg skulle på den årlige gutteturen til Magaluf. Med hvite streder, grønne hav og ikke minst temperaturer som tillater at selv en dvask kropp som min kan få sole seg toppløs. Det var bare en ting som kunne stoppe meg fra å dra på denne turen, en ting jeg aldri i livet hadde sett for meg skulle stoppe meg. For som tiden gikk og vi bikket julaften her hjemme i Norge, møtte jeg og min kjæreste hverandre på den mest naturlige måten nå til dags, nemlig på Tinder. Med i pakken fikk jeg også to stebarn, dermed ble det ikke noen guttetur på meg denne gangen.

Så dermed ble det er stor forandring for min del, det å  skulle feire sommerferien med to barn og kjæreste, fremfor guttetur, hvite strender og is kalde øl. Men sett i ettertid er jeg så utrolig takknemlig for den sommeren vi har hatt sammen, det er slik jeg ønsker å ha det med trygge omgivelser og familien i fokus. Glem nattklubber, glem shottekonkurranser og glem 14 dager med fylle syken, fra nå av skal somrene nytes med tegnefilmer på morgenen, klatrestativer og familie aktiviteter på dagtid og ikke minst overnattinger fra barnas nærmeste venner på natten.

Dette har vært den beste sommeren jeg har hatt så langt i mitt liv,  nå ser vi alle frem til skolestarten som er rett rundt hjørnet. Nå skal jeg vise dere alle hvor fin sommer vi har hatt i form av mine beste sommerbilder.

familia.jpg

festival.jpg

bad.jpg

funny.jpg

pølse.jpg

kooos.jpg

opp ned.jpg

stup.jpg

akrobat

breen.jpg

grill.jpg

kiss

tunet.jpg

tur

lek

koss.jpg

onkel.jpg

GOD SOMMER!!

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s