Kjære dagbok – Forandringer

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Gravide kvinner er noe av det vakreste som finnes, men noen endringer må du forvente deg, endringer som at hun stadig spyr og at hun fiser mer enn deg. Vi har vinduene på gløtt, men noe må gjøres, for den stanken er en ting men det verste er at det høres. Hun har fått alt for god luktesans, det er ikke akkurat topp, for jeg får masse klager og jeg knekker en øl eller spiser ostepop. Det er ikke lett, man må fise i skjul, for uansett om hun er i rommet eller ikke vil hun kjenne lukten frem til jul. Det verste kan være når jeg kryper under dyna for å kjenne litt etter, da møter du ei varm og klam jente som bare svetter.

Men det hun spiser er verst, hun mange nye vaner, her om dagen måtte jeg stoppe henne da hun gjøv løs på asfalten og mange andre uspiselige vaner. Majones på brød, og en saft slurk, for ikke å snakke om hennes favoritt nemlig en sliten sylteagurk. Magen vokser, hun må passe på hva hun spiser, hun er på en måte tilbake i puberteten med massevis av kviser. Det er mye man må passe på, dette går bare en vei, men jeg har det helt fint om du lurte på hvordan det var med meg. Jeg har også symptomer og mange rare vaner, men jeg holder meg til burger-king og slike sunne matvaner.

Følg med i morgen for uke 15, det er nå det begynner å dra seg til 🙂

https://www.bloglovin.com/blog/19036697/?claim=eqdz6z4kk7a”>Follow

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s