Mitt første møte med svigermor

mor

For 10 år siden møtte jeg min svigermor for første gang, på en litt utradisjonell måte møttes vi på Nettby. Det var lite som tilsa at vi hadde en god match, da hun var skopusser og jeg var borgermester. Vi chattet og tekstet i lengre tid helt til en dag vi bestemte oss for å møtes, hun skulle på Allsang på grensen og jeg skulle på jobb på tempokrysset i Sandefjord deretter avtalte vi å treffes. Jeg husker jeg var spent på hvordan dette kom til å bli, å sannheten er at det ble alt annet enn forventet..

For mens jeg stod å flippet burgere, skiftet olje og serverte pølser, stod hun på Allsang, kledde av Christer Sjøgren med blikket og sang falske strofer av «Blue Hawaii». Hver gang det ble litt vokal pause i sangene hylte hun ut «Man får synge med den stemmen man har», hun danset og hoppet og spratt og i et forsøk på å få et kyss av mannen i sitt liv pådro hun seg den kneskaden vi alle kjenner til i dag. Den er ikke blitt bedre med årene og er en konstant plage i hennes hverdag som postmann.

mmoorr

Mens jeg ventet på at kveldsvakten min ved bensinstasjonen skulle bli ferdig hadde jeg stadig besøk av en kjekk ung mann inne på stasjonen. Dette var på den tiden «The apprentice» gikk på tv og Donald Trump for alvor ble kjent for Norske tv tittere, jeg husker jeg stusset litt på hvorfor han hadde tatt turen til Sandefjord for å handle pølser av meg. Jeg trodde en periode at det kunne være «Undercover Boss» og at Donald Trump hadde kjøpt opp hele Hydro Texaco og var der for å teste meg ut.

Etter hvert skjønte jeg at dette ikke var Donald Trump, kun en som lignet noe utrolig. Allikevel ble jeg oppmerksom på hans mønster om å komme innom litt oftere enn vanlig og jeg ble litt bekymret for det. Men meldingene fra min nåværende svigermor hjalp meg å tenke på litt andre ting også, hun stod i kø på vei hjem fra Halden sa hun den gang, sannheten er jo den at hun var backstage og oppførte seg som en groupie mot Christer Sjøgren. Det er noe jeg har fått vite nå i ettertid..

mmmmmm.jpg

Men etter langt og lenge og lengre enn langt møtte hun til slutt opp, som en fjortis på dagens Tinder hadde hun gått i samme fellen å invitert inn til to dater på samme tid og sted. Det var meg og han som ligner på Trump som skulle kjempe om  ei og samme dame, han hadde et lite fortrinn da han også var skopusser i Nettby hierarkiet. Jeg husker jeg var spent denne dagen, hun hadde pimpet profilen sin og jeg øynet muligheten til å endelig treffe dama i mitt liv. Det er ikke alltid disse profilene stemmer overens med bildet og det var intet unntak denne gangen heller..

Dette endte med at jeg til slutt ga bort svigermor til denne Norske Trump fra Hamar, og historien den dag i dag er en glans historie som få har hørt maken til. Det er nemlig i år de har sitt 10 års jubileum og gratulerer til dem med det, dagen ble feiret med tidenes mest romantiske innlegg fra svigermor, etterfulgt av en kysse emoji fra hennes mann. Nthååå så søte dere er, Gratulerer så mye med 10 års jubileet til dere begge.

Klemmer fra Stepappahjerte ❤

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s