Kjære dagbok – Du er FANTASTISK

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Jeg vet jeg har klaget, ikke alltid brukt så hyggelige ord, men i dag har jeg bestemt meg for å skrive en hyllest tel a mor. For jeg har hørt mange historier om at gravide blir sure og i dårlig humør, men i ditt tilfelle kan jeg si at dette bare er rør. Du er trøtt og sliten, kan være litt kvalm på morran, men uansett hva som skjer setter du meg og barna foran. Du er en unik mamma, og det er ikke værs det, men på toppen av det hele er du en fantastisk kjærste.

Du bærer frem dette barnet, du har voksende mage, men allikevel finner du ingen grunn til å klage. Jeg er så glad rundt deg, du får meg blid og stiv, er det en ting jeg er sikker på er det at jeg har møtt dama i mitt liv. Sammen skal vi få barn, det er noe alle vet, men det er ingen på denne jord som kan måle seg med din kjærlighet. Jeg vil avslutte denne uken, med noen fine ord fra meg, for kjære Carine, Jeg elsker deg.

Følg med i morgen og les alt om mine tanker fra uke 14 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s