Med øl i hånden og rompa godt utenfor shortsen..

lllll

Solen står høyt på himmelen, rundt meg er det livsglade mennesker i alle aldre som roper og hoier om hverandre. Det er menn i hatter, det er kvinner med blomsterkranser på hodet, det er gutter med en iskald pils i hånda og det er jenter med alt for korte olashortser. Dette er plassen man får oppleve alt man har drømt etter hele sommeren, det er plassen der du blir kjent med nye mennesker og det er plassen der jentene får vist frem litt for mye rompe uten at noen bryr seg.

Det er stedet hvor folk samler seg på inngjerdede områder for å se sine største idoler synge, det er stedet der folk tar turen for å møte gode venner uten at musikken trenger og bety så mye og det er stedet der du kan slå deg helt løs uten at noen rundt deg bryr seg. Det er stedet der du får kaldt øl servert i plastikkglass, det er stedet der du kan kjøpe mat du ikke engang visste fantes og det er stedet der du får se de merkeligste danser.

broiler

Jeg snakker selvfølgelig om den store sommeropplevelsen, nemlig Fjordfesten i Sandefjord. Festivalen som byr på alt fra lokale stjerner til internasjonale stjerner som synger kjente refreng fra scenen, festivalen som på dagtid har like mange tilbud til de unge som for de eldre og  ikke minst festivalen som får gamle klassekamerater som ikke har sett hverandre på flere år til å møtes igjen. For meg var dette tidenes kveld, det var gode artister på scenen og jeg fikk møte igjen en hel del av gamle venner.

For med røykbomber fra scenen og ild som sprutet i alle retninger ble det en kveld jeg sent vil glemme, riktignok serverte festivalen så mye godt øl at noe var glemt allerede dagen derpå. Men det er minnene, de gode stundene og de gamle vennene som gjør dette til en festival de fleste av dere burde besøke. Jeg anbefaler festivalen på det sterkeste og har allerede booket med billett til neste utgave av festivalen.

woop.jpg

meludo.jpg

broil

Tusen takk for muligheten, tusen takk for opplevelsene, min sponsor Fjordfesten ga meg akkurat det jeg håpet og forventet. Tidenes sommeraften i egen by 🙂 

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s