Kjære dagbok – Merkelige lyster

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Hemmeligheten er ute, det er ikke bare en ny look, det er helt andre grunner til at min kjære er blitt tjukk. Hun har fått større rompe, hun har fått melk i brystene, dette er ikke akkurat med på å dempe lystene. Jeg har alltid hatt en drøm, å nå har den slått ned som lynet, jeg har alltid hatt en drøm om å få spruta brystmelk i trynet. Det går ikke enda, jeg må nok vente en stund, men når tiden er inne skal jeg virkelig fylle munn. Hvilken pupp hun bruker skal hun selv få velge, jeg skal lære alle damer at det ikke er stress å svelge.

Vi har fortalt barna, de får en søster eller bro, de hadde begynt å lure på hvorfor magen var så stor. Ikke alt er lett å skjønne, disse familie greiene er formelle, de trodde sin far ble stepappa og det var et styr det hele. Men søte å små, man kan ikke annet enn å le, de skjønte det viktigste at de snart ble tre. Tre barn blir stor ståhei, jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg. Så når jeg i natt lå oppe, sexet og stønnet, kom jeg på at det bare er 6 uker til jeg får vite kjønnet.

Følg med i morgen og les alt om mine tanker fra uke 13 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s