Kjære dagbok – Fødsels nerver

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Det med fødsel byr på mye, vi har blitt anbefalt å øve på fødestillinger, men med sexlyst som meg er det vel fare for at det blir tvillinger. For det er vel ikke lurt, man burde ikke befrukte så tett, men å holde seg unna min kjære er faen ikke lett. Det er så mye jeg må lære, det er så mye som må klaffe, for når jordmor spør meg om sliprommen er gått kan jeg ikke si hun gikk for å hente kaffe. Jeg er redd for å klippe navlestreng, jeg frykter mange ting, men er det feil av meg som mann og be jordmor sy et par ekstra sting?

Er jeg en god fødepartner, eller tenker min kjære huttetu, jeg tar ikke en femmer for å klage om jeg har en  man flue. Det er nok ikke den beste plassen å klage, jeg får beskjed om å ikke grine, men har du seriøst kjent hvor vondt det kan være med hodepine? Nei fødselen er ikke noe jeg ser frem til med glede, det hjelper så lite at jeg har plass på første rad for å se en skjede. Jeg blir gal, jeg blir stressa, jeg er sikker på at jeg kunne gjort det litt bedre om det var jeg så lå å pressa.

Følg med i morgen for uke 12 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s