Kjære dagbok – Forbanna

Kjære dagbok

Kjære dagbok

Kjære jævla dagbok, jeg må jo bare fortelle, jeg kan si så mye som at vi menn også blir sykt hormonelle. Jeg blir sur på barna, for grenser skal de tyne, noen ganger blir jeg så sint at jeg fiser dem i trynet. Jeg skjeller ut naboer, jeg kaller dama på butikken hore, en gang ble det så ille at jeg tok opp glidelåsen og slang kuken på bordet. Jeg bruset med fjæra, hun ville ha bilde og spurte hva jeg heter, hun hadde aldri møtt en med så stor selvtillit og så få centimeter.

Jeg blir så irritert, jeg har fått dilla på gump, jeg skaper mere latter en redsel når jeg skjeller ut barna med bæsj, tiss og promp. Kall med barnslig, kall meg drittsekk og å kall meg dust, når det kommer til banneord kan jeg ikke skryte av å kunne flust. At min kjære holder ut er nokså rart, men akkurat nå er jeg kanskje ikke noe tap, jeg går rundt som ei hormonell kjerring med innbilt svangerskap. Jeg må ta meg sammen, så jeg ikke blir dumpa, akkurat nå er jeg så sur at jeg fortjener litt ris på rumpa. Slå meg så hardt du vil, for de slagene hadde jeg kjent, men sexlysten er tilbake så jeg hadde nok bare blitt tent.

Følg med i morgen, da kan du lese mine opplevelser fra uke 11 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s