Kjære dagbok – Ingen bryr seg om meg..

Kjære dagbok

Uke 9 er her og jeg sjekker appen støtt og stadig, der står det at jeg må passe på mor for hun er ikke like tøff og selvstendig som vanlig. Men nok en gang føler jeg meg både utenfor og dum, for det å være mann og gravid er ikke så enkelt som de skal ha det som. Jeg har fått mykere hud men også masse kviser, men når folk får se mine opphøyde knuter rundt brystvortene er det ingen som gliser. Jeg får større mage, jeg får større rompe, men min kjære sier at magen vokser om jeg ikke tørr å prompe. Dette er hvert fall uke ni, så jeg anbefaler deg å lese hva jeg har å si.

Kjære Dagbok

Jeg har alltid vært tøff, men skulle ønske jeg kunne bytte, at det var hun som hadde barn i magen og at det var jeg som kunne dytte. Jeg er nedfor og lei, det er vanskelig å ikke la seg prege, for det er vi som er gravide men kun hun som får besøke jordmor og lege. Hun får alt fokus, jeg kjenner jeg får pækkern, for jeg har ikke fått stor mage fordi jeg spiser mye på macern. Det er ingen som har fokus på meg, det er ingen som lenger ringer, jeg prøver å være hyggelig men jeg har ikke kontroll på mine humørsvingninger.

Jeg er såret, for hva skjedde med alt fokus på meg, for hva skjedde med å være småkjendis og stepappahjerte, nå er jeg bare meg. Jeg har en følelse jeg ikke har kjent på lenge, som den gang jeg var på sesjon, jeg har vonde tanker og lurer på om jeg brygger på en fødselsdepresjon. Jeg har fått mer glød i ansiktet, ja det er ikke tull, men jeg sliter fortsatt med å overbevise folk om at hull er hull. Ingen vil ha meg, men jeg gir ikke opp lell, det blir nok mye lettere når jeg ikke er så hormonell.

Følg med allerede i morgen, da er det uke 10 🙂 

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s