Kjære dagbok – Frustrasjoner

Kjære dagbok

Vi har begynt å vende oss til tanken, tanken om at vi er gravide, vi har startet og glede oss og snart kan vi si det. For det begynner å bli, liv i magen til mor, for fosteret vokser og har utviklet både ører, øyne og nesebor. Jeg derimot har måttet slutte med trening, jeg kan ikke lenger bokse, jeg tørr ikke å bli slått nå som livmoren har begynt å vokse. Kvalmen er tilstede fortsatt men hva ofrer man ikke for poden, det eneste jeg undrer på en den melkeaktige utfloden. Vi er i uke 8, det er så mye som skjer, men her er min dagbok som forteller litt mer.

Kjære Dagbok

Jeg har fått avsmak på maten, å det som før var favoritt, nå kan jeg dra på macern og syntes at maten smaker dritt. Det kan jo være bra, det hindrer meg i å bli for tjukk, men min kjære har fått avsmak på noe annet og har sluttet og suge kukk. Vi har en app, men jeg har dokumentert alt selv i en perm, der står det at i uke 7+4 så sluttet hun og like sperm. Jeg sliter jo med melkeaktig utflod, men det hjelper ikke hvor mye jeg kaller henne baby, hun har helt sluttet og suge og jeg har startet med tena lady.

Tilbake til graviditeten, jeg har melkespreng og vil bare starte å amme, jeg har byttet ut hele klesskapet for buksene begynner å bli for stramme. Det er typisk, ting er snudd helt på hodet, jeg som mann har måttet skaffe meg helt ny garderode. Jeg har gått fra å handle på vic og høyer, drikke vin og spise muggen ost på ritz, til å nå gå å handle på gravide avdelingen på hennes og mauritz. Det tar på å være gravide, det kan ingen si noe på, jeg gleder meg bare til den ungen kommer nå.

Følg med i morgen da kan du lese alt om uke 9 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s