Vi gleder oss veldig til å møte deg lille …

barnet.jpg

Etter måneder med venting har vi endelig fått vite kjønnet på vårt kommende barn, endelig kan vi med trygghet fortelle alle dere der ute hva som kommer til verden i slutten av 2017. Det har vært lenge å vente og det var et utålmodig par som reiste på ultralyd for å endelig få vite hvilket kjønn vi fikk, men gleden var stor da vi endelig fikk vite det. Så endelig kan vi si at vi gleder oss til å møte deg lille..

Ynwa Sofie kommer til verden mot slutten av 2017, selv om vi håper at moren klarer å knipe igjen til 2018. Nå har jeg gjort forarbeidet så det skulle bare mangle at hun klarer det, for det å være født i desember kan sikkert være fint og flott men man blir jo født med et stempel i panna hvor det står «Ikke planlagt». Planlagt eller ikke, vi gleder oss veldig masse til å endelig få møte deg.

klær

Det var på onsdag at vi unge lykkelige tok turen til Tønsberg sykehus for å endelig få svaret, vi hadde også bestemt oss for å få svaret i en konvolutt slik at denne ble levert til våre mødre. De dro så får å handle inn en gave som indikerte om det var gutt eller jente i form av fargene rosa eller blå, ventetiden ble litt lengre enn ventet men gleden ble også desto større da vi først fikk svaret.

Barna her i huset ville også få vite det på sin helt egne måte, så i den forbindelse lagde vi muffins med konditorfarge inni. Eller vi og vi, det er vel litt som om at det er vi som er gravide, ja du gjetter helt riktig min kjære laget dem. Gleden hos de var også stor og jeg tørr ikke tenke på reaksjonen om datteren her i huset skulle fått en bror, hun er nemlig dritt lei av brødre som hun sier selv.

Nå gleder vi oss bare til å komme oss til juletider og helst ut på nyåret slik at vi skal få møte vakre Ynwa Sofie.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s