Kjære Dagbok – Amme tåka

Kjære dagbok

Jeg er blitt besatt av appen, men jeg tror de som har laget den er gale, for de påstår at I uke 7 utvikler barnet en hale. Men barnet vokser, fingre og tær begynner og gro, men det var ingen som sa til meg at jeg ikke skulle spise for to. Det er ikke lett og passe på, all maten må vi steke, men jeg får så jævlig lyst på mat når ungen ligner på en reke. Jeg følger appen til punkt og prikke, men jeg skjønner ikke mere, allikevel har jeg et behov for å formidle det til dere.

Kjære dagbok

Vi er i uke 7 og min hjerne bare tuller, jeg er redd for å treffe ungen i hodet når jeg ligger og knuller. Sexlysten er borte og min kjære vibrerer, det er godt hun ikke vet hvor ofte jeg onanerer. For appen har gjort meg helt forvirra, den sier vi er i uke seks pluss seks, nå tør jeg ikke lenger ha sex uten hjelm og refleks. For min kjære vil alltid ha sex, så jeg tørr ikke lenger ha døren på gløtt, det er så typisk at min kjære ikke skjønner at graviditeten gjør meg både sliten og trøtt.

Med hovne brystvorter og for ikke å snakke om halsbrann, noen ganger skulle jeg virkelig ønske jeg var mann. Men det er ikke så rart for når man er gravid starter mitt ansikt og gløde, men jeg skulle ønske jeg var mann så jeg slapp mensen og det å føde. Jeg er blitt helt forvirra, jeg kakler som kråka, jeg har innbilt meg hele tiden at jeg er kvinnen men jeg får skylde på amme tåke. Det er jo jeg som er mannen, jeg må slutte å syte, men det at kun kvinnen er gravid kan jeg bekrefte er en myte. For så mye smerte, jeg klarer ikke slutte klage, jeg blir også trøtt, har halsbrann og begynner å få mage.

Følg med videre, i morgen kan du lese om uke 8, det er nå det begynner å bli spennende 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s