Sviket fra svigermor

 

kjørrSom mange av dere sikkert la merke til var det ikke noe innlegg om min kjære svigermor på søndag, de siste månedene har hun hatt fast spalte plass hver eneste søndag på bloggen. Men det finnes en grunn til at det ikke kom noe innlegg om min kjære svigermor på søndagen som var, jeg har nemlig trengt litt tid på å bearbeide det at hun sviktet meg på det sterkeste her for litt siden. Så hva er det svigermor har gjort som var så fælt, kan det noen gang tilgis eller er alle broer brent nå?

Det var da vi skulle til byen og kjøpe klær til vår kommende baby at sviket skjedde, nå som vi har fått vite kjønnet er det ekstra morsomt og kunne gå å kjøpe inn litt ting. Vi valgte å ta turen til Larvik og det flotte Amfi senteret som ligger midt i sentrum, det eneste problemet med dette var at svigermor som skulle kjøpe klærne hadde glemt igjen kortet sitt. Det i seg selv var ikke noe problem for jeg å min samboer hadde med kortet så vi kunne bare legge ut enn så lenge..

peng

Problemet startet først da hun skulle føre pengene tilbake, det var først da jeg skjønte at hun hadde sveket meg på det groveste. For svigermor er tilsynelatende en ung og sprek dame, ei dame som er oppegående og ei dame som ikke ser en dag over 40 ut, når det kommer til teknologi derimot er hun langt ifra en oppegående og sprek dame. For i det hun fiklet frem telefonen og tok brillene litt ned på nesen for å lese over brillene kom spørsmålet som avslørte hennes svik..

«Jeg finner deg ikke her, så jeg får ikke snappet pengene tilbake til deg», den som har kommet opp med ideen om å snappe penger tilbake må enten være en mindre intelligent person eller en person som har litt for mye intelligens og tror han kan lure andre på denne måten. Det skal jeg bare si deg svigermor, at jeg er ikke en dum person, jeg er ikke en du kan lure på denne måten. Dersom du skal føre penger tilbake er du nødt til å bruke VIPPS og ikke Snapchat, selv om du beklaget deg å hevdet du hadde sagt feil klarer jeg å plusse to pluss to..

Jeg skal ikke klandre deg eller noen ting for jeg vet det er lov å si feil, denne dagen fikk du meg virkelig til å le. Men når det gjelder dine varme følelser for meg, tror jeg du må jobbe ekstra hardt nå altså om du skal gjenskape det vi en gang hadde 🙂 

under

2 thoughts on “Sviket fra svigermor

  1. Morsom liten historie. Men jeg tror ikke jeg vil kalle det et svik. Jeg tror heller du får oppgi kontonummeret ditt og gjøre det på gamlemåten.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s