Kjære dagbok – Overivrig partner

Kjære dagbok

Riktignok er det bare uke seks, men jeg begynner å stresse, jeg har allerede begynt å mase om å trene på å presse. For tiden går fort og klare må vi være, jeg har sagt fra til min kjære at hun må ta i litt nå for jeg skal visst ikke bære. Jeg synger til barnet, ja til og med jodler, men sparkene jeg kjenner kaller min kjæreste for luftbobler. Denne uken har jeg virkelig stresset, jeg begynner å bli sliten nå, og det er denne uken jeg skal fortelle om nå.

Kjære dagbok.

Denne uken har gått unna, jeg har ikke engang hatt tid til en tømming, for jeg har vært i svømmehallen og meldt oss på babysvømming. Jeg har meldt meg på så mange kurs, jeg tør nesten ikke si det, for i går var jeg innom og meldte oss på yoga for gravide. Det er så mange tanker og så mange følelser, hver kveld før jeg legger meg gjør jeg mine knipe øvelser. Min kjære spør meg, hvorfor knipe med pikken, jeg overser hennes ord mens jeg trener på pusteteknikken.

Det er viktig og være forberedt, man må passe på hva man spiser, så det er en fordel å ha hund som jeg kan skylde på når man fiser. For med alt man ikke skal ha, er ikke magen helt i vater, man skal ikke ha spekemat men kan spise alt av grønnsaker og salater. Man skal ikke drikke kaffe og helst ikke spise reker, men her om dagen dro jeg til ekstra leker og kjøpe masse leker. Min kjære syntes det var tidlig, det er så dumt og kjøpe dukker og ting, men vi har allerede sjekket kjønnet ved å bruke en ring. Den sa det klart og tydelig, så jeg kan ikke vente, for ringens ferdsel bekreftet at det var jente.

Følg med videre, i morgen får du alt fra uke 7. Det er nå det begynner å skje ting 🙂

under

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s