Kjære dagbok – Morgenkvalme og ømme brystvorter

Kjære dagbok

Så var det ny uke, så jeg får skrive igjen, dagene og ukene flyr og vi er nå i uke fem. Det er nå jeg skal straffes, for å ikke ha brukt kondomer, for jeg er blitt kraftig rammet av gravide symptomer. Vi har fortsatt litt sex, men hun er blitt kjipere på porten, men det er like greit for jeg sliter så med den ømme brystvorten. Så uke fem har gitt mye smerter, ja et mareritt til nå, jeg er i fasen hvor det knirker i knærne når jeg skal ut å gå.

Kjære Dagbok

Det er uke fem, som tiden flyr, den siste uken har jeg bodd på dass da jeg bare spyr. Graviditeten har gått opp og ned, som følge av min humørsvingning, det skulle vært som med mobil abonnement at du kunne valgt graviditet uten 9 måneders binding. Jeg har sluppet og stryke, for jeg kan ikke bruke skjorter, for de gnikker så jævlig på mine hovne brystvorter. Jeg har økt sexlyst, det er nesten litt frekt, men det har blitt vanskeligere og ha sex etter jeg gikk opp i vekt.

Det funker dårlig i misjonær, jeg kan gi faen i doggy, jeg er så sliten om dagen at jeg lufter bikkja kun iført sloggy. Skal si naboene kikker, det er nesten så blikkene blir onde, men det er ikke min feil at jeg ikke kan ha bukser når leggene er hovne og vonde. De får heller se vekk eller lukke gardina, jeg har lov til å klage når jeg har vondt i min manne vagina. Så de som sier at kvinner har det verst, de må slutte å tulle, vi er to om symptomene og vi var to om å knulle.

Følg med videre, i morgen kommer min dagbok fra uke 6 🙂

under

2 thoughts on “Kjære dagbok – Morgenkvalme og ømme brystvorter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s