Kjære Dagbok – Overraskelser

Kjære dagbok

Uke 4 er her, det er så mye jeg ikke forstår, for ifølge appen skal barne nå utvikle både legger og lår. Etter bare 4 uker, er det litt av en reise som har vært, embryoet i magen er nå på størrelse med en ert. Det er så mange ord, så mange begreper det må være, men det vanskligste å forstå seg på er humøret til min kjære. Hun kan smile, hun kan le, men i det neste sekundet vil hun slå meg ned. Det er ikke lett, forstå det den som kan, graviditeten kan være et mareritt også for meg som mann.

Kjære dagbok

 Jeg prøver å forstå, få et innblikk i hva som egentlig skjer, men det er så mye ord og begreper at jeg nesten ikke orker mer. Jeg trodde vi skulle få et barn, jeg hadde håpet på det, men i appen får vi noe de kaller for embryoet. Så jeg må si jeg er spent, jeg har mistet litt giv, for nå blir det en overraskelse for meg hva som kommer ut av hennes underliv. Vi var i Olden under unnfangelsen, og min kjære er ikke ramm, bare vent og se kanskje hun føder et lam. For embryoet er for meg en ukjent art, jeg syntes det blir veldig rart, men jeg gir det et forsøk kanskje vi får en fantastisk start.

En graviditet er totalt på 9 måneder, eller 40 uker + 2, det er da 8 måneder igjjen fant jeg ut når jeg leste appen på do. 8 måneder går veldig fort, det er under en Premier League sesong, så spenningen er stor på hva som kommer ut og hvilken fassong. For på bilder er det ikke lett å se, der ligner et embryeot en ert, kanskje skal jeg gå i 9 måneder og vente på at min kjære føder en fjært. Tankene er for mange, de kan være vanskelige og bære, men fokuset er nå flyttet fra hva jeg mister til barnet og det er sånn det skal være.

Følg med videre, allerede i morgen kan du lese dagboken for uke 5 🙂 

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s