Kjære dagbok – Mannlige symptomer

Kjære dagbok

Som ukene flyr, jeg skjønner lite av det, for kalenderen forteller at vi allerede er i uke 3. Vi har lastet ned app, for å enkelt kunne følge med, men jeg har allerede dettet ut da den sier vi er i uke 3 + 3. Det er noe som ikke stemmer, som de som går i ringen med Brekkhus for å bokse, for i denne graviditeten er det min mage som har begynt å vokse. Jeg får lyst på alt, jeg spiser alltid den siste poteten, ja det er meg det har gått hardest ut over i denne graviditeten.

Kjære dagbok

Jeg har skaffet meg briller, så jeg slipper å myse, jeg har flyttet inn i godteriskapet fordi jeg har startet og fyse. Jeg har fortsatt gleden, av litt hygge i sengehalm, men tiden i godteri skapet har fått meg så sykt morgenkvalm. Jeg spiser alt, både salt og søtt, men den seneste tiden har jeg følt meg så utrolig trøtt. Jeg gnager på benker, jeg putter alt i gapet, nå som jeg skal bli pappa er det for sent og komme ut av skapet. Jeg har ingen ting og skjule, for jeg liker jenter og hester, men kjenner jeg gleder meg til andre trimester.

For graviditeten tærer på, jeg kjenner det på kroppen, men jeg har hørt rykter om at andre trimester er helt toppen. Det er da man kjenner på gleden, gleden av å skulle få barn, tiden jeg blir sykemeldt og strikker med garn. For graviditeten er tøff, det er ingen spøk, jeg blir hjemmeværende med mamma som sitter hele formiddagen og napper løk. Det er ikke lenge igjen nå, jeg begynner og kjenne på gleden, men jeg skal utnytte de neste månedene til å få utforsket skjeden.

Følg med videre, dagboken uke 4 kommer allerede i morgen 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s