Når penisene møttes

uah

Jeg vet jeg har en fantastisk figur, jeg vet jeg har en fantastisk kropp men det å være naken foran andre mennesker er noe jeg ikke er veldig begeistret for. Dette har aldri vært en problemstilling før jeg plutselig satt her med kjæreste, to stebarn og en bikkje som til stadighet skal overraske meg på badet. Det er ingen hemmelighet og jeg har skrevet det flere ganger før, når jeg er på toalettet eller i dusjen så liker jeg privatliv. Men her om dagen ble min komfortsone satt skikkelig på prøve, da våre peniser møttes i døren.

Det var sent på kvelden og barna hadde lagt seg, de var langt inne i drømmeland og jeg tenkte at NÅ er det tiden for å få seg en dusj. Endelig kan jeg dusje i fred uten at barna hamrer i stykker døren og roper at de må tisse, endelig kan jeg nyte en rolig dusj uten at barna står og roper at de ser tissen min i nøkkelhullet og endelig kunne jeg dusje i fred uten at barna skulle spørre om jeg bæsjer siden jeg bruker så lang tid i dusjen. Men nei da det ble ikke noe unntak denne gangen heller..

For etter en rolig dusj kom jeg på at jeg ikke hadde husket og ta med undertøy, dessuten var det ikke flere håndklær igjen i skapet på badet. Så ja du kan tenke deg jeg var høy i hatten da jeg skulle bevege meg inn på rommet for å hente dette, for her i huset sover barna med døren på gløtt og man skulle tro de har en stepappahjerte sensor i seg for hver gang jeg går i gangen etter leggetid så våkner de og skal snakke med meg. Men jeg fant en liten redning oppe på vasken..

kent

For oppe på vasken lå det en liten klut, om denne hadde krympet i vask eller om det finnes kortvokste kluter vet ikke jeg. Men denne kluten var altså så utrolig liten, jeg tror aldri jeg har sett en mindre klut i hele mitt liv og jeg er ikke født med en anaconda mellom beina heller så jeg kan ikke skryte på meg at det var derfor kluten så liten ut. Det ville i så fall bare være en drømme tenkning, men jeg tok nå kluten foran underlivet og listet meg ut av badet og igjennom gangen.

Jeg følte meg litt som Mr. Bean der jeg gikk og listet meg så forsiktig jeg bare kunne, så med en klut foran stålormen er jeg glad det ikke var noen berømt flue på veggen. Jeg listet meg inn på rommet og fikk lukket døren bak meg, utrolig nok kom jeg med helskinnet inn uten å ha blitt oppdaget av barna. Pulsen senket seg, jeg fant meg et håndkle og en boxershorts, i ren glede over å ikke ha blitt oppdaget tok jeg dette med meg i hånden inn igjen på badet fremfor og ta det på meg inne på soverommet..

Det var da de møttes, rett på innsiden av badedøren, to peniser ansikt mot ansikt. De var ikke åpne for noen samtale og de begge så ut til å kjenne på flauheten over å ha møtt sin likesinnede. For mens jeg hadde funnet med håndkle og undertøy hadde sønnen i huset kommet seg inn på toalettet for å tisse, som vanlig stod han der med snekker`n fremme og bare smilte. Som om det var den mest naturlige ting i verden sa han i tillegg «Om du også skal tisse så kan vi bare tisse sammen i kryss»

Jeg kjappet meg og fikk på meg boxeren, jeg forlot badet og sa god natt. Jeg vet det er et barn og det er den naturligste ting og være naken, men han er ikke min sønn og derfor føler jeg det er feil og være naken foran han. Riktignok har jeg ikke utstyr som gir noen mareritt om natten, men allikevel han har vært livredd brunsnegler siden opplevelsen så noen inntrykk må jeg ha gitt han.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s