Kjære dagbok – Onanering

Kjære dagbok

To uker er gått og grovt regnet for vi unge i jula, det er nå jeg angrer for at jeg ikke hadde på dong da vi pula. Men vi må bare innse, vi må bygge videre på våre gnister, men jeg klarer ikke helt og slutte og tenke på hva jeg mister. For rykter vi ha det til at det ikke blir sex på flere mån`er, for jeg blir stående på en bensinstasjon med ungen i baksetet akkurat som en råner. Så hva skal jeg gjøre, jeg må tilfredstille mine lyster, jeg håper i det minste at jeg får ta på hennes bryster

Kjære dagbok

Sjokket har lagt seg og jeg begynner å akseptere, jeg begynner å godta at om et år må jeg nøye meg med å onanere. Det blir rydding og vasking, jeg kaster bleiene i en dunk, aldri før har jeg nok følt et så stort behov for en såpe runk. Men jeg kan ikke bare klage, jeg må begynne og se fremover, til bleie skift og en unge som griner når jeg sover. De sier at det å få barn er vakkert, det beste som skjer det i livet, men nå kan jeg ikke sluntre unna lenger som en gjedde i sivet.

Jeg må nok bare innse,  dette blir nok bra, så når dagen kommer og ungen er født så blir jeg nok glad. Dagene går sakte, jeg er allerede lei av å vente, allerede har jeg stilt spørsmålet om det blir gutt eller jente. Vi er bare i uke to, men jeg har begynt å telle, tenkt tanken om å dra til familien å fortelle. Men min kjære har sagt mens hun så på meg stygt, du kan ikke fortelle før uke 12 det er først da det er trygt. Så jeg får gjøre som legen sa, det er jo det beste, jeg vet, jeg får bare sitte ned og smøre meg med tålmodighet.

Følg med videre, allerede i morgen kan du lese min dagbok for uke 3 🙂 

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s