Selvmordsforsøket..

selvmord.jpg

Alle tankene er nå tilbake, alle de vonde minnene presser seg på og hun er nå nådd det punktet i livet der hun ikke lenger finner meningen med livet. Etter at moren døde har hun forsøkt og fortrenge det hele, bare glemme alt som har skjedd og grave det ned i en dyp skuff, men nå er det ikke lenger mulig å holde skuffen lukket. Hun må måte sin største frykt ansikt til ansikt, hun må gå igjennom alle de vonde minnene og hun er nødt til en gang for alle og kjenne på følelsene rundt morens dødsfall..

Hun har forsøkt å søke støtte, hun har forsøkt å søke hjelp og når selv de man trodde var deg nærmest utnytter situasjonen du er i blir det vanskelig. Personen hun har søkt støtte hos, personen som skulle gi henne trygghet og omsorg er nå personen som har utnyttet henne og voldtatt henne. Hun sliter med å finne meningen med livet, for hvem skal hun nå søke støtte hos når selv hennes nærmeste ikke er til å stole på. Hun følte seg som et offer, et offer som ikke lenger trengte og lide, hun ville bare avslutte hele livet.

piller.jpg

For å glemme alle sorger og motgang hun har møtt startet hun og drikke, alkoholen gjorde henne lykkelig og hun glemte raskt alle de vonde minnene. Men alkoholen hadde satt sine spor i kroppen til den unge jenta, hun var i ferd med å miste kontrollen og hun måtte innse at det ikke nyttet og drikke for å glemme. Dagen derpå var tankene alltid tilbake og med større kraft enn noen gang, hun hadde forsøkt alle triks i boka men nå var hun nådd grensen med motgang i livet.

Hun hadde bestemt seg, det var ikke lenger noen som kunne stoppe henne. Hun var klar til å ta sitt eget liv og hun visste akkurat hvordan hun skulle gjøre det, hun så seg ikke tilbake og alt hun trengte for å ta sitt liv var fikset. Hun tok overdose denne dagen, en dødelig dose som fikk henne til å bli helt borte. Heldigvis var det noen som fant henne og fikk tak i ambulansen, hun forteller om en puls på 30 og et liv hun så passere i revy.

Men det var ikke ment at hun også skulle forlate verden, hennes største ønske var å dø slik at hun kunne treffe sin mor igjen. Men for første gang i livet var det noen som hadde brydd seg om henne, hun følte for første gang at noen var villig til å hjelpe henne og dette var med på å få henne tilbake til livet. Hun forteller om mange ulykkelige stunder og tunge tanker etter morens dødsfall, hun forteller om hjelpen hun får den dag i dag mot alle utfordringene og hun forteller om støtten hun har fått fra familie og venner.

solned.jpg

Den dag i dag er hun pasient ved en psykiatrisk avdeling, hun har fått påvist posttraumatisk stress syndrom og hun sliter med angst og depresjoner. Men allikevel føler hun at folk er der for å hjelpe henne, de er der for å prate med henne og de er der for å forstå hennes situasjon. Dette er tanker og problemer en liten jente ikke skal trenge og bære på sine skuldre, men å miste sine foreldre i ung alder er noe av det verste et barn kan oppleve.

Vi kan høre det ut fra denne historien hvor tøft det kan være, og hvor tøft det faktisk er å måtte håndtere disse følelsene. Men hennes tips til alle dere som leser denne bloggen er at om man har følelser man ikke vil face, så burde man tvinge seg igjennom det. For det er ikke bare å glemme, de følelsene som ikke er kjent på å følt på vil til slutt jakte deg helt til de finner deg, de vil forsøke og ødelegge deg og det er nettopp det som har skjedd med denne jenta.

Hvis at du også er en støttespiller, lik og del innlegget slik at flere unge i denne situasjonen kan få den hjelpen de trenger. Slik at de tørr og være ærlige og si ifra om problemene fremfor å gå inne med dem.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s