Kjære Dagbok – Tankene

Kjære dagbok

Jeg har nettopp fått vite at jeg skal bli far, alle tingene jeg må tenke på gjør meg helt rar. Jeg blir svimmel, uvel og helt dissen, men tankene mine bekrefter bare at menn de tenker med tissen. Jeg burde nok tenkt på bleie skift, utstyr og andre ting, men det eneste jeg tenker på er om hennes vulva trenger mange sting. Historiene er mange og skrekken er stor, hvordan ser det egentlig ut der nede i inngangsdøren der junior bor?

Kjære dagbok

Jeg skal bli pappa, vi må over noen hinder, dama jeg har gjort gravid er ei jeg møtte på tinder. Jeg burde nok starte og tenke, jeg må slutte å syte, vil hennes vagina ikke lenger være trang eller er det bare en myte. Mens de materielle ting er satt litt tilbake, går jeg og bekymrer meg og  tenker på om jeg overlever og se en morkake. Hva om jeg besvimer, går i bakken og kræsjer, hva sier jeg om moren ikke klarer å holde igjen og bæsjer.

Jeg respekterer alle kvinner, men jeg lurer på fysikken, hva tenker jeg når de drar fram saksen som man klipper kyllingen med på butikken. Skal de skjære i de vakre deler og det kjæreste ting, for så etterpå og sy igjen det hele med noen lekre sting. Alle tankene gjør meg både kvalm og gal, så lurer jeg på om det kun er kvinnen som får epidural. Alle disse tankene må vekk fra mitt hodet, jeg må støtte min kjære og tenke på det gode. Nå er det ikke lenge igjen, vi er allerede i uke en + fem.

Følg med videre, i morgen kommer min dagbok fra uke 2 🙂

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s