Kjære dagbok – Unnfangelsen

Kjære dagbok.jpg

Når par blir gravide er det en skjønn og fin greie, men fra dag en er det mor som for oppmerksomhet og det er mor som får pleie. Det er klart at mor fortjener det og det er noe alle vet, men det er vanskelig for meg som er så avhengig av oppmerksomhet. Så som bloggeren jeg er, ja rene poeten, har jeg valgt og skrive en dagbok om hele graviditeten. Hvordan har jeg det og hva føler jeg, det er det jeg skal fortelle deg.

Kjære dagbok

I dag er jeg happy, alt føles så flott, jeg har fått besøke hennes hule og det føles så godt. Selv om følelsen var god, er også jeg som andre gutter, jeg bruker en halvtime på og varme opp, men er selv ferdig på et par minutter. Hun er alltid så vakker, så fin og fjong, men i dag var jeg heldig som fikk droppe dong. Jeg skulle hoppe av i svingen, men jeg fikk hetta, jeg rakk ikke svingen for jeg kom allerede på sletta. Så nå får vi håpe, vi må krysse fingre og tær, for at også neste syklus blir med libresse med vinger uten fjær.

For aldri før, etter noen minutter på en madrass fra Jensen, har jeg håpet mer på at dama fikk mensen. Men uken gikk og neste uke kom, men OB pakken på baderommet var fortsatt ikke tom. Jeg begynte og stresse, satt på YouTube og søkte på snutter, videoer om det var mulig og bli gravid etter kun et par minutter. Svarene jeg fikk, var skumle og klare, vi måtte kjøpe en graviditetstest og så kom svaret. Min kjære kom, med svaret vi fryktet, min dårlige innsats med å hoppe av i svingen, hadde gjort henne befruktet.

Følg med videre, hver dag i 3 uker kan du følge min dagbok uke for uke rundt graviditeten. Etter det vil du få min ukes dagbok en gang i uken frem til graviditeten 🙂 

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s