Et balltre er alt som trengs

tenner

Det ringer på døren, man kan høre nervøse trinn starte og bevege seg i et raskere tempo i andre etasje. På utsiden står en ung mann ikledd dress, i pannen har han et par modne kviser og han fikler nervøst med hendene mens han venter på at noen skal åpne døren. Han har spart alle bursdagspengene sine til denne ene dagen, limousinen er bestilt og nå virker hvert eneste sekund som en evighet mens han står og venter. Opp går døren og der står det en voksen mann med et balltre i hendene, den unge gutten snur seg rundt og løper vekk fra stedet mens han nervøst titter bak seg for å se om mannen følger etter..

Han puster og peser, oppkjørselen til huset som i stad virket veldig kort, føles som å løpe ned hele Karl Johans gate. I det han tar tak i døren på limousinen hører han en latter bak seg, han snur seg rundt og der står mannen i utgangsdøren og ler. Jeg beklager virkelig roper mannen mens latteren hans stiger til nye høyder, kom tilbake jeg bare tuller med deg roper mannen igjen. Bak mannen stiger hun frem, hun har halvlangt lysebrunt hår, med blå øyne som får han til å tenke på havet og med den fineste kjolen han noensinne hadde sett. Der stod drømmedama han så vidt hadde turt og be med på ball.

karen.jpg

Dette er en typisk historie fra en middels god Hollywood film, men akkurat disse scenene har inspirert meg en hel del de siste dagene. For datteren i huset her er riktignok bare 9 år gammel, men i dagens verden med internett som største inspirasjonskilde må jeg si jeg allerede begynner å bli litt nervøs. Hun er blitt veldig opptatt av og ta bilder, det i seg selv er jo bare hyggelig men bildene hun tar er i mine øyne ikke helt i strid med hvordan en 9 år gammel jente skal opptre foran et kamera.

Med dyriske blikk, en finger hvilende på leppene og med en tunge som febrilsk leter etter rester fra frokosten den kan slikke bort. Bildene er langt i fra seksuelle på noen som helst måte, men det er håndbevegelser, duck face og blikk som jeg ikke trodde 9 år gamle jenter engang hadde oppdaget. Selv syntes hun bildene er fine, hun viser dem stolt frem og flere ganger om dagen får jeg sms`er med bildene hun har tatt. Jeg blir mer og mer sjokkert for hvert bilde jeg mottar, men selv mener hun de er helt like de hun har sett på internett.

blikket.jpg

For kjolen skal blåse riktig bak henne, rompa skal strutte og hun skal ha det mystiske blikket som man kun ser hos de voksne modellene. Heldigvis for meg og uheldigvis for kommende friere er det salg på balltre oppe på XXL i disse dager, så med inspirasjon fra disse Hollywood filmene skal du ikke se bort ifra at jeg benytter meg av dette tilbudet allerede i dag.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s