Vannvittig moro!

vannvittig moro.jpg

Gleden i øynene på barna kan spores på mils avstand, der de løper opp og ned og frem og tilbake. De er i barnas paradis, det er så mange ting de har lyst til å gjøre men det er umulig å bestemme seg for en av dem. De er høyt og lavt, de er i vann og på land og viktigst av alt de er så lykkelig som et barn kan bli. De ser på oss med håpefulle øyne hver gang de ser noe nytt, et lite nikk er alt som skal til før de løper av sted til neste aktivitet.

Sommerland i Bø har gitt barna her i huset den perfekte sommer opplevelsen, ikke bare barna er fornøyd for også vi voksne storkoste oss. En park full av attraksjoner for både store og små, en park som får 5 timer til og føles ut som en time og en park der man kan være hele dagen da det ikke er blir for dyrt og handle mat og drikke. Det blir ikke et kjedelig sekund i denne parken og dette er noe vi definitivt vil gjøre igjen og igjen.

funny.jpg

Det er perfekt lagt opp alt sammen, det er masse sitteplasser, det er plaskebassenger for de minste og det er store og artige sklier for barna og oss voksne som er glad i litt fart og spenning. Ikke ett sekund følte jeg meg redd, parkens badevakter er årvåkne og sikkerheten er høyt prioritert i denne parken. Gjennom en hel dag var det kun smil og skimte, det var ikke en person i hele parken som var i dårlig humør.

Til og med de mest ordentlige slår seg løs i denne parken, når man ser besteforeldre på surfebrett, foreldre som løper til neste sklie som om de var 10 år igjen og barna som føler seg selvstendige og tøffe der du kaster seg ut i den store sklien etter den andre. Det er vanskelig og skjule gleden jeg hadde ved dette oppholdet, og jeg kan ikke annet enn å anbefale dette på det sterkeste til alle mine venner og alle som følger denne bloggen.

flodbølgen

half pipe

mot i brøstet.jpg

uu

alltid gøy

inngang.jpg

//Sponset innlegg//

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s