Avansert pottetrening

minionn

Da jeg for et halvt år siden gikk inn i et forhold med min kjæreste, var jeg fullt klar over hvilket ansvar jeg påtok meg i rollen som ste pappa. Allikevel følte jeg at disse barna var så store at dette var en oppgave jeg kom til å takle godt, men ikke alt er som man tror og tenker på forhånd. For også disse barna har ting de må lære seg, så selv om jeg hoppet over fasen med bleieskift og soverutiner ser jeg at det er ting jeg må ta tak i også med store barn.

For det å gå på do er noe de begge har lært seg, spesielt yngstemann her i huset er helt rå på det. Han tisser gjerne 20 ganger i løpet av en dag, så ikke la det være tvil om at dette er noe de kan. Men selve opptreden på toalettet er noe de begge må trene på, når det kommer til å vaske hender, ta opp do lokket og ikke minst og dra ned etter seg når de er ferdige, Dette er noe jeg har terpet på helt siden jeg kom inn i deres liv, men nå har jeg gått nye veier for å nå mine mål om fullført eksamen i avansert pottetrening.

ponny.jpg

De er begge litt vimsete og det er lett for dem og glemme oppgavene som skal fullføres på do, derfor har jeg nå satt meg ned og tegnet to tegninger. Den ene er av hans favoritt Minions og den andre er av hennes favoritt Starlight i «My little ponny», disse tegningene er hengt over toalettet og ved siden av speilet. Med den enkle og greie teksten «Husk og dra ned etter deg» og «Har du husket og vaske hendene»

Så enkelt og så lett kan det gjøres, så får vi se da om det fungerer like godt etter en uke når de er blitt vant til tegningene. Eventuelt får jeg sette meg ned en gang i uken og tegne en ny figur med nye farger og spennende linjer, slik at de til slutt ikke kan glemme dette.

Er det flere av dere som sliter med dette? Test det ut, det har funket så langt hos oss 🙂 

under

2 thoughts on “Avansert pottetrening

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s