En helt ny verden

kent

De siste dagene har jeg opplevd en opplevelse som har sjokkert meg, imponert meg og facinert meg, jeg har sett ting jeg aldri før har sett og det har skremt meg litt. Jeg har sett ting jeg aldri før har sett og jeg har følt ting jeg aldri før har følt, jeg har fått en ny verden som jeg aldri vil forlate.

I hele min barndom brukte jeg briller, men som aktiv fotballspiller ble de fort lagt vekk da jeg ødela et par briller i uken. Siden jeg var 16 år har jeg vendt meg til en tilværelse uten briller og jeg har levd godt med dette, men de siste årene har jeg merket at synet har blitt mer og mer svekket. Dette gjorde at jeg nå i sommer valgte og ta en synstest, den strøyk jeg selvsagt med glans og briller ble bestil.

aa.jpg

Så da vi kom hjem fra Olden lå mine nye briller og ventet på meg, jeg hastet av sted og hentet dem og som jeg hadde forventet ble dette en helt ny verden. Endelig kan jeg skrive under en kontrakt uten å bruke forstørrelsesglass, jeg kan lese nyheter fra pcen uten å myse og ikke minst kan jeg se meg selv ordentlig i speilet for første gang på mange år.

Jeg har lenge visst jeg ser bra ut så jeg var litt skeptisk på å sjekke ut fasit, men fy fader jeg var jo ennå kjekkere enn jeg selv hadde trodd. Livet er herlig ass 😛

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s