Les saken om meg i VG her!

kenta.jpg

For en tid tilbake ble jeg kontaktet av en journalist i VG, hun hadde lest min blogg og ønsket å intervjue meg rundt dette med angst og depresjoner. Jeg stilte gledelig opp på dette, i et håp om at dette kunne hjelpe andre der ute med samme problem. Saken kom på trykk for en tid tilbake og jeg har nå valgt å dele den med dere. Håper dette er til hjelp for dere som måtte trenge dette, og til inspirasjon for dere som måtte trenge det.

Når panikkangsten rammer brått

Har du ikke VG+? Skriv navnet ditt i kommentar feltet og jeg sender dere en engangskode.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s