Hva er rett?

rett.jpg

Etter flere dager i flotte dager i Olden er vi nå endelig hjemme igjen i flotte Sandefjord, det har vært mange flotte minner som er blitt skapt på turen. Men også uenigheter har forekommet og det er det jeg nå skal fortelle om, i et håp om å få en endelig avklaring på vårt store spørsmål. Mange vil nok tenke at vi krangler om veldig mye når dere får høre om dagens dilemma, men sannheten er at dette er det eneste vi har diskutert på hele turen. Så hva mener du er rett i denne diskusjonen?

Det hele startet en morgen da min gravide kjæreste spurte meg om jeg kunne kjøpe med en liter av den blå melken i butikken, uten å tenke noe mer over dette satte jeg meg i bilen og kjørte av sted. Vel nede på butikken ble jeg stående og fundere litt om jeg hadde hørt riktig da hun sa den blå melken, men etter å ha tenkt frem og tilbake kunne jeg ikke ha hørt feil. Jeg plukket med meg kefir melken selv om jeg aldri før hadde sett henne drikke dette, men i fare for å opprøre den gravide dronningen turte jeg ikke annet.

Da jeg så var kommet meg hjem visste det seg at hun absolutt ikke skulle ha noe kefir, hun mente fast bestemt at ekstra lett melken i butikken bar en blå etikett. Jeg dro så ned igjen og kjøpte riktig melk, i mine øyne hadde jeg nå kjøpt med meg den grønne melken og ikke den blå som hun mente. Litt kry tok jeg den frem for å vise henne at hun hadde tatt feil, men hun var fast bestemt på at denne kartongen var blå. Riktignok sjeler jeg litt og jeg hadde ikke fått brillene mine ennå heller, men dette var en grønn kartong.

melk.jpg

Jeg lurer nå på om dette er en problemstilling flere har stilt seg og jeg er definitivt interessert i å finne ut hva du mener om denne saken. Hva er din mening, er ekstra lett melken grønn eller blå?

under

10 thoughts on “Hva er rett?

 1. Den er en slags turkis/sjøblå farge syns jeg – Altså den kan nok ha hint av grønn i seg, men jeg er enig med kjæresten din at den er mest blå🙈

  Like

 2. Den er etter mine øyne grønn.
  Men min sønn mener også at denne grønnfargen er blå, og at mane av de blåfargede jeg mener eksisterer, er grønne.

  Kan det være med synet sommmed smaksløkene, at man ser farger litt forskjellig?

  Like

 3. I følge tine selv er den grønn, så da kan man jo lure. Men der jeg jobber leier vi lokalet av Tine meieri, å siden vi deler kantine så var jeg nødt til å spørre, å da fikk jeg svaret GRØNN , så da forholder jeg meg til den fargen 😛
  Men er enig med en som kommenterte at den er mer turkis i fargen 😛

  Like

  • Ja turkis kan jeg gå med på at den er og det sier de fleste. Men i mine øyne har den mer grønt i seg, mens min samboer ser mest blått i fargen 😊 Men da har du jo fått et godt svar fra Tine selv du da 😊

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s