Et sant helvete..

sunburnt.jpg

Ja, jeg vet jeg er mann, ja jeg vet jeg ikke er så nøye med ting men denne gangen skal jeg hvert fall ha for at jeg prøvde å være føre var. For som jeg lovet befolkningen i Olden før jeg reiste opp hit så skulle jeg ta med meg go` været opp hit, som sagt så gjort og nå opplever Olden sine varmeste sommerdager nettopp når vi er her oppe. Så for meg som blir rød av å se på solen og solbrent av å bevege meg ute var det ekstremt viktig å smøre seg. Så jeg satt i gang å smurte hele kroppen før jeg gikk ut i solen, men det var ikke solkrem jeg hadde smurt på kroppen.

Rød som en hummer har jeg nå vridd og vrengt meg i sengen gjennom hele natten, det har vært et sant helvete og frustrasjonen har vært stor da jeg hadde gjort alt som stod i min makt for ikke å bli solbrent. Jeg kunne ikke skjønne hvordan dette kunne skje men da jeg forstod tabben jeg hadde gjort, ble det mye latter og håning her i heimen. For etter en rask dusj strakk jeg hånden inn i hyllen med solkrem, tok den flasken som stod nærmest og fylte hånden med kremen, deretter smurte jeg inn min fantastiske six-pack og resten av kroppen med kremen.

røddig

Men det var som sagt ikke solkrem jeg hadde smurt meg med, jeg hadde rett og slett smurt inn kroppen med fuktighetskrem. Det er ikke rart jeg sitter her rød og sår nå, for fuktighetskrem har ikke vært nevnt i noen av medienes solkrem tips sist jeg sjekket. Det er så typisk meg for tidligere har jeg også gjort lignende tabber, jeg har brukt sko impregnering som hårspray, jeg har brukt selvbruningskrem som body lotion og nå altså fuktighetskrem som solkrem. Jeg har i hvert fall nå innsett at jeg må sjekke flaskene jeg bruker fremover, for dette er nok den vondeste tabben så langt.

Men det er noen dager igjen av ferien og dette skal ikke stoppe meg, jeg tar på meg riktig solkrem i dag og nyter nok en flott dag her i Olden. Men som de store mediene her i landet er det nå min tur til å gi et solkremtips og det er ikke bruk fuktighetskrem.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s