Det lange blikket..

linie.jpg

På bryggen i Sandefjord sitter jeg med min kjæreste, svigermor og hennes mann, langs bryggekanten sitter skrikende måker i det vinden slår bølger inn mot flytebryggen. Regnet pisker forsiktig mot vinduet mens man kan høre varmelampen summe der vi sitter under tak på uterestauranten, ølen vi har bestilt er fylt med ferskt skum som så vidt ikke har rent over kanten på glasset. Jeg reiser meg så opp for å ta en tur på toalettet, jeg smiler til alle rundt bordet før jeg snur meg rundt. Da våkner svigermor som med lange blikk følger meg omtrent hele veien inn i lokalet.

Jeg går vekk fra bordet mens jeg forsiktig rister litt seksuelt på rompe ballene, hendene min beveger seg ukontrollert men allikevel seksuelt over min solbrune kropp. Forsiktig knepper jeg opp skjorten jeg har på meg og kler av meg som kun Magic Mike kunne klart bedre enn meg, svigermor sitter siklende og følger nøye med på mine bevegelser. Buksen kneppes opp på en måte som ville gitt meg godt betalt om jeg gjorde det i et kvinnelig utdrikningslag, svigermor er het i toppen nå, hun er helt i sin egen verden og hennes lyster kan ikke skjules for noen i lokalet.

rigga.jpg

Buksen er på vei ned over lårene mens jeg nå har satt ferden tilbake til bordet vi hadde bestilt for kvelden, buksen forlater beina mine før jeg sparker dem opp i hendene mine. Det hadde blitt noen øl for mye denne kvelden så jeg var ikke engang flau over egen oppførsel, buksen som jeg nå holdt i hendene var nå godt plassert mellom beina mine og i beste stripper stil dras de frem og tilbake mellom beina mine. Etter et par sekunders teasing kaster jeg buksen mot svigermor, hun tar imot selv om det ikke er mulig å lenger se noe imellom hennes duggende brilleglass.

Hun er helt i ekstase over hva hun nå er vitne til, hun er klam på kroppen, det kiler i magen og hennes øyne oser av sexlyst. Jeg som er midt i mitt nummer er nå kommet til finalen. Forsiktig tar jeg av meg boxer shortsen før jeg spør det entusiastiske publikummet hvem som fortjener boxeren, alle starter å rope i kor: Rigmor, Rigmor, Rigmor.. RIGMOR!! roper min kjæreste, først da går det opp for svigermor at hun bare har glemt seg bort, etter å ha sendt lange blikk etter meg på vei til toalettet ble hun litt vel revet med.

Jeg kommer så tilbake fra toalettet og det er lett og se at svigermor er rød i kinnene og direkte flau over hva som har skjedd, jeg velger å ikke spørre hva det var men min kjæreste forklarte meg hele historien da vi kom hjem. Så om Se og Hør i forrige uke utropte svigermor og Donald Trump som et par, kan jeg bekrefte at hennes forelskelse i meg definitivt ikke er over.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s