Det gravide monsteret

præggers.jpg

Som røverne i kardemomme by lister jeg meg så stilt på tå, men ikke for å røve, jeg lister meg så stilt på tå for hun som snart skal føde. For gravide kvinner er ikke noe å spøke med det er sikkert og visst, det er bare å glemme å spise opp alle favorittene i en pose med twist. For sier du eller gjør noe galt, da er det bare å glemme fotball kampen, bare å glemme en øl med gutta, da  er det bare å gi opp og du kan bare glemme alt. En gravid kjæreste må behandles med respekt, hvis ikke kan du få både suppe skåler og kaffekopper kastet etter deg i affekt.

I kjellerstuen sitter den unge mannen og ser på lørdagens fotball kamp, med en kald øl i hånden aner han fred og ingen fare da hans gravide kone kommer hjem. Han kan høre døren lukke seg i 1 etasjen og hennes skritt som nærmer seg kjøkkenet med posene fra helgehandelen, idet han hører hun setter posene ned kommer han på at han har glemt og sette på vaskemaskinen han hadde lovet henne og gjøre. I det han reiser seg for å rette opp i glemselen smeller det i kjeller døren..

gravid

Inn døren stormer hans gravide kone, med en agurk i hånden som hun holdt på samme måte som en kniv roper hun «Sa ikke jeg at du skulle sette på vaskemaskinen før jeg dro?» Mannen som ikke tørr annet enn å innrømme sine feil legger seg paddeflat og sier han skal ta og ordne dette med en gang, kona blåser oppgitt i leppene før hun tramper opp trappen som om det var et tordenvær over huset. Mannen kommer så tassende etter klar til å sette på vaskemaskinen, han forsøker å smile til kona i et håp om et smil tilbake, men det ble med håpet.

Vel nede igjen etter å ha fått satt på vaskemaskinen forsøker han å få et kyss av kona, men kona har definitivt ikke glemt hva som hadde skjedd så han kan se langt etter kysset. De er nå i uke 18 av graviditeten så mannen som skal bli far for første gang går en tøff tid i møte, han ser frem til å bli far men han forsøker så godt det lar seg gjøre å ikke irritere sin gravide kone. I det han går ned igjen for å se resten av kampen kommer plutselig hans kone blid som en sol mot han, hun ser på han med amorøse blikk og spør om han vil bli med opp å ta en kjapp en.

gravid1.jpg

Litt forvirret står mannen der og tenker hva faen var det som skjedde her nå, men i valget om å se resten av kampen eller få seg ei litta betta velger han sexen ti av ti ganger. Sammen går de amorøse opp i 2 etasje får og gjøre det de hadde avtalt, men idet manne tar av seg og legger seg oppå henne i sengen smeller det igjen. «Tror du virkelig det bare er å legge seg oppå  meg og kjøre i gang så kan du bare drite i det». Før mannen rekker og svare løper hun ut av rommet og skriker de velkjente strofene «Åååhhh»

Nok en gang har tordenbygen nådd huset til det unge paret og det gravide monsteret har igjen våknet. Slik er hverdagen hos det unge paret og mange av dere gravide der ute kjenner dere nok igjen i denne historien. Jeg for min del føler jeg at jeg har vært ganske heldig så langt i graviditeten, men det er lenge igjen så vi får vente og se om jeg velger å få både Kasper, Jesper og Jonathan.

Men en ting skal sies om dere gravide kvinner, dere gjør en fenomenal jobb med og føde dette barnet, så vi menn får rett og slett bare finne oss i et par måneder med dårlig stemning. Gravide kvinner er fantastiske og jeg har stor, stor respekt for alt dere går igjennom.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s