Det som gjør meg lykkelig

IMG_4894

På tunet I Olden sitter det en lykkelig og avslappet mann, etter flere måneder med hard jobbing er det endelig ferie. Rundt han kan man høre kuene breke og sauenes bjeller klinge i takt med naturen, skyene raser over fjelltoppene som er dekket med snø og det er en atmosfære som gjør det enkelt å finne roen. Jeg er borte fra by livets kjas og mas, ingen mennesker som stresser for å rekke busen, ingen mennesker som presser seg foran deg i butikk køen og ingen mennesker som klager og syter over livets mange utfordringer. Nå har jeg rett og slett tiden til å tenke over det som betyr noe her i livet, nemlig hva som gjør meg lykkelig.

Det er mange ting som gjør oss mennesker lykkelige her i livet, men ikke alle er flinke til eller har tiden til å tenke over dette i en ellers travel hverdag. Så i disse tider hvor de fleste av oss nyter late feriedager i inn og utland føler jeg det er på tide og minne hverandre på å sette pris på de små og store tingene her i livet. For lykke kan skapes gjennom verdier og materielle ting og lykke kan skapes gjennom personer du omgås i hverdagen som gir deg positiv energi. Ofte tenker man på de store og materielle gjenstandene når det snakkes om lykke, men under denne ferien har jeg fått tid til å tenke på de tingene som nødvendigvis ikke koster noen ting men som allikevel gir meg den største lykken.

Derfor har jeg nå satt meg ned og listet opp en del punkter rundt hva som gir meg lykke i livet, i håp om at dette skal inspirere alle dere der ute til og tenke over det samme. Det trenger ikke være de samme tingene som gjør oss lykkelige, men du vil raskt se at det ofte er de små tingene som skaper den største lykken. Ting du kanskje har sett på som en selvfølge, ting du ikke tenker over i hverdagen og ting du kanskje burde ta tak i for å vise at du setter pris på det eller dem.

❤ Det som gjør meg lykkelig er at jeg har en kjæreste som alltid er der for meg, en kjæreste jeg kan snakke med alt om og en kjæreste som gir meg all den støtte og omsorg som jeg trenger i hverdagen.

❤ Det som gjør meg lykkelig er at jeg har en jobb og gå til, en arbeidsplass der jeg kan møte mine gode kolleger hver eneste dag, være del av et godt og sunt arbeidsmiljø og en arbeidsplass der jeg kan tjene penger til livets opphold.

❤ Det som gjør meg lykkelig er hunden min, hunden som har hjulpet meg imellom alle de tøffe periodene i livet, hunden som rett og slett ga meg livsgnisten og håpet tilbake og hunden som alltid er der og viser meg både kjærlighet og omsorg.

❤ Det som gjør meg lykkelig er at jeg hver eneste kveld har en seng og legge meg i, en seng der jeg kan bre over meg og få en god natt søvn, en seng jeg kan ligge og dra meg i om morgenen og en seng som har gitt meg muligheten til å bli far.

❤ Det som gjør meg lykkelig er mine to stebarn, barna som hver dag forsøker og terge meg, barna som hver dag krangler om de minste ting i verden og aller mest barna som på slutten at dagen alltid viser at de er glad i meg og setter pris på meg ved klemmer og fine ord.

❤ Det som gjør meg lykkelig er at jeg har to friske foreldre som jeg kan gå til om det er noe, foreldre jeg kan prate med om alt mellom himmel og jord og foreldre som uansett hva jeg gjør elsker meg fra himmelen og tilbake.

Dette var 6 ting som gjør meg lykkelig i hverdagen, det finnes titalls flere ting men om jeg skulle liste opp alle disse ville jeg ha sittet her til i morgen og skrevet. Men allikevel håper jeg at dette er ting som vil gi deg inspirasjon på og tenke over hva som gjør deg lykkelig, for dersom man hver dag forsøker og tenke over hva som gjør deg lykkelig fremfor hva som gjør deg sint eller irritert vil du gi deg selv et bedre liv. Positive tanker har aldri skadet noen og jeg kan med sikkerhet si at det heller aldri vil gjøre det.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s