Søskenkjærlighet..

søskenkjærlighet.jpg

«Jeg HATER deg» roper den unge jenta til sin bror, ropene høres igjen og igjen fra husets ekko klang, ropene kan høres på mils avstand men allikevel er det ingen som kan forestille seg dramatikken inne i huset. For broren løper alt han orker nå, mens den unge jenta jakter han med mord i blikket. Hun har en kjøkkenkniv i hånden og hun er ikke i stand til å forstå konsekvensen ved et stikk, i en frekk manøver klarer broren og ta fra henne kniven før han drar henne inn på toalettet, han putter hodet hennes i toalettskålen og drar ned..

Dette er historien om min søster og meg, for som alle andre søsken har vi hatt våre fighter og kanskje noen litt mer brutale enn andre. Vi har slått hverandre, vi har ropt stygge ting til hverandre og vi har hatet hverandre som pesten. Man kaller det gjerne for søskenkjærlighet, men i mine øyne var det alt annet enn kjærlighet en periode. Vi gjorde mange stygge ting med hverandre og jeg som eldste mann var nok til tider den verste. Jeg lurte deg til mange ting du ikke burde gjøre og jeg fikk deg til å ta skylden for mange av tingene jeg hadde gjort.

BeFunkyCollage.jpg

Jeg har dratt vekk sakkosekker som har gitt deg et ublidt møte med gulvet, jeg har trent på sklitaklinger ved å takle deg i gulvet så du har mistet pustet, ja jeg har rett og slett gjort så mange ting mot deg som jeg kan sitte og angre på den dagen i dag. Du har også hatt dine påfunn og utbrudd, men dog ikke så brutale som mine kanskje. Den dag i dag derimot er det få jeg setter større pris på i livet mitt en deg, du er en tvers igjennom god person og du stiller opp for meg uansett hva. Du har vært min største støttespiller og min grunnmur i livet da det stod på som verst.

Jeg er så utrolig glad for at vi til slutt la fra oss kranglingen, det er nok sånn med de fleste søskenpar men jeg føler det forholdet vi har i dag er mer spesielt og ekte enn mange andre søskenpar. Vi er der for hverandre og om det skulle være noe er vi ikke redde for å gå i krigen for hverandre. Du er blitt en fantastisk mor til din lille vakre datter Stella, du er en enestående kjæreste for din kjære Martin og du er verdens beste søster for meg og dine to andre brødre. Jeg er så glad for at vi har hverandre og at kranglingen har tatt slutt, jeg kan ikke engang huske sist vi hadde en krangel.

Vi er voksne nå og vi oppfører oss som det, jeg vet at i tiden som kommer skal vi fortsette og tilbringe massevis av tid sammen. Jeg med deg og Stella og du som straks blir tante, en rolle du kommer til og bli elsket for. Jeg er så takknemlig for alle stundene vi har hatt sammen og gleder meg til fortsettelsen. Du er verdens beste søster og jeg er så glad for å ha ei som deg i livet mitt. Selv om det så mørkt ut da vi var små, har vi bygget et forhold som nå lyser opp og vi har et forhold jeg tror mange misunner oss.

Jeg er veldig glad i deg ❤

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s