Haters gonna hate, i`m famous bitch!

     jegharødelagt

Det at blogg innleggene mine engasjerer folk er noe jeg setter stor pris på, innleggene mine er lagt opp til at folk skal kunne kjenne seg igjen og kunne føle på de samme følelsene som jeg gjør. Grunnen til dette er at jeg som nybakt stefar kan lære av andre rutinerte foreldre, lære om situasjoner jeg føler meg usikker på og ved å dele mine følelser får jeg feedback på om ting jeg gjør er riktig eller feil. Men den siste tiden har jeg tydeligvis satt sinnene i kok hos flere fremfor å skape engasjement.

Jeg har lest om de kjente bloggerne som til stadighet får kommentarfeltene sine fylt opp av hatmeldinger og trusler, jeg tenkte at jeg som en stepappa blogger ikke kom til å oppleve dette men der tok jeg grundig feil. Jeg velger å se på det slik at jeg kanskje har truffet et ømt punkt hos folkene som skriver disse tingene til meg, for disse tingene som blir skrevet er hard kost og sitte og lese men som blogger har jeg selv valgt offentligheten og må stå inne for det jeg skriver.

Jeg føler ikke at jeg krenker noen ved mine tekster, jeg føler at jeg deler mine synspunkter og som vi så ofte bli minnet på i Norge så lever vi i et samfunn der ytringsfriheten regjerer. Men det er klart at når jeg deler mine tanker, må også de som leser få lov til å dele sine tanker. Det er noe jeg respekterer og jeg forsøker å svare de fleste som sender meg meldinger. Trusler derimot har jeg null toleranse for og når folk begynner å snakke om min familie uten å kjenne noe til dette, ja da reagerer jeg.

Derfor har jeg i dag valgt å dele noen av meldingene jeg mottar i forbindelse med min blogg, jeg har spart det verste da det er så på jordet at det ikke fortjener offentlighetens lys. Meldinger som at jeg gjør meg selv kjent og rik på å blogge om andres problemer derimot, de skal få spalteplass for det er så langt unna sannheten at det bare er morsomt. Livet som stepappahjerte is hard, but i`m fomous bitch!

åpning

kkk.jpg

horeskinnet

ilovehaters.jpg

under

2 thoughts on “Haters gonna hate, i`m famous bitch!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s