Musa til svigermor!

riggi.jpg

Tradisjonen tro reiste Svigermor og hennes mann til Olden i sommerferien, det eneste som var forskjellen i år var det at hennes datter og kjæreste ikke var med oppover. I flere titalls år har de reist sammen hver eneste sommer men i år ble det en forandring, for jeg turte rett og slett ikke bli med de opp ettersom svigermor er så på meg om dagen. Det går ikke et sekund uten at hun sender lange blikk, blikk som kler av meg mens jeg står der.

Skuffelsen hos svigermor var lett å spore da hun forstod at ikke vi ble med oppover i sommer, hun tryglet i det lengste om å få oss med opp. Hun er som en hund med løpetid om dagen, hun er rett og slett bare ute etter en ting og det er jeg ikke klar for. Hun har ikke helt forstått t jeg venter barn med hennes datter virker det som, så for å være på den sikre siden valgte vi og reise opp dit alene når de har kommet hjem igjen fra Olden paradiset.

musa

Heldigvis eller uheldigvis for min del har vi hverandre på snap, så i et forsøk på å gjøre meg sjalu sendte hun stadig bilder av musa hun serverte Roar, både innendørs og ute på tunet. Jeg trodde faktisk at snapchat hadde funksjoner som sladdet slike ting men tydeligvis ikke, hun sendte det ene bilde av musa etter det andre. Litt brydd men også litt nysgjerrig måtte jeg jo sjekke snapene grundig. Å makan til hårete mus skal du lete lenge etter.

Jeg trodde faktisk ikke hun var sånn men så feil kan man altså ta, men jeg velger å se på det sånn at jeg har hjulpet Roar ut av ei litta tørke periode her nå. Ved å bare være meg selv og vise mitt vakre skjønne vesen til svigermor, har jeg vekket noen følelser i henne hun har lett etter i en god periode. Til glede for både Roar og svigermr virker det som at de har det bedre enn noen sinne, for den high fiven Roar serverte når han kom hjem sier meg mer en tusen ord.

Kanskje skal jeg nå få gå litt i fred, få slippe alle klapsene på rompa og ikke minst slippe å få flere bilder av musa til svigermor. Så til slutt vil jeg bare si til Roar : Bare hyggelig å hjelpe til, ikke ødelegg noe nå!

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s