Takk for i år, Stavern!

pappahjerte

For tredje gang ble Stavernfestivalen arranger I fantastiske omgivelser på golf banen I Larvik, med artister som Unge Ferrari, Broiler, Axwell // Ingrosse, Karpe Diem og KYGO lå alt til rette for en fantastisk festival. Jeg kan med hånden på hjerte si at den levete til det fulle, igjen sitter jeg litt småsliten men allikevel er det de positive opplevelsene som veier tyngst selv en søndag etter 3 dager med øl, vin og gode venner.

Gode venner var det mange av inne på området, vel så mange nye vennskap blir dannet både i toalettkøer, ved øl teltet og rett og slett bare på området generelt. Man treffer alle typer mennesker, de som er der for å lytte, de som er der for å feste og de som er der kun for opplevelsene, sammen er det en vakker bukett som fylte Stavernfestivalens området opp med smil, latter og god stemning.

Personlig traff jeg min inspirator når det kommer til bloggen, vi slo av en kort prat og jeg må innrømme at jeg skjønner en kar som han har så mange lesere som han har. For makan til godt humør og hyggelige festivalvibber skal du lete lenge etter. Ei litta selfie måtte til når Stepappahjerte endelig fikk treffe Pappahjerte face to face.

gjengen

paris

stavern

Jeg kan ikke annet en å anbefale denne festivalen på det sterkeste, for etter å ha vært deltager i 6 år på rad er det samme følelsen jeg sitter igjen med hvert eneste år og det er at jeg gleder meg allerede til neste år.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s