Misunnelsen..

parken

Solen står på sitt høyeste på himmelen, de grønne bladene fra trærne danner et godt bilde av hvilken flott sommerdag det er. Nede langs vannkanten sitter to personer som raskt vekker min oppmerksomhet, de har tatt turen til parken for å mate endene på denne flotte sommerdagen. Den lille jenta som så vidt rekker denne mannen opp til knærne storkoser seg der hun står og kaster brødbiter, mens mannen stolt står og observerer henne.

Kjærligheten dem imellom lyser opp hele parken, bladene som i stad var så grønne er nå bare dosete i bakgrunnen. Alle stemmene som summer i bakgrunnen fra alle de som har valgt og besøke parken er nå bare blitt visking, alt mitt fokus er rettet mot disse to mens de holder på med sine ting langs vannkanten. Jeg kjenner tårene presser seg på, de lever den drømmen jeg alltid har ønsket å leve og måten de gjør det på er så utrolig vakkert.

For meg er det både sårt og rørende på en og samme tid, alltid har jeg ønsket og kunne vokse opp med besteforeldre i mitt liv. Det å gå på bryggen og kjøpe en is, det å gå turer til parken og ikke minst det å overnatte hos sine besteforeldre har igjennom hele mitt liv vært et savn. For de som har vokst opp med besteforeldre er dette en selvfølge, men for meg som mistet tre av mine besteforeldre før jeg var fylt 12 år har dette kun vært en drøm.

BeFunkyCollage

Jeg er overlykkelig for at mitt barn om noen måneder skal få vokse opp med besteforeldre, besteforeldre som bryr seg og viser kjærlighet, besteforeldre som gjerne tillater det foreldrene ikke godtar og besteforeldre som kjøper sjokolade selv på en onsdag. Mitt barn vil ha få friske besteforeldre på begge sider, jeg kjenner jeg blir misunnelig bare av tanken men samtidig er det ikke noe jeg unner mine barn mer en å ha besteforeldre i livet sitt.

Jeg har selv kjent på savnet igjennom hele min barndom og også nå i senere tid, for når jeg ser hvor flinke min mor og far har vært med min niese kjenner jeg at jeg gleder meg til at mitt barn også skal få kjenne på deres kjærlighet. Jeg kjenner også på at jeg skulle ønske det var meg som hadde det slik, men sånn ble det altså ikke for min del. Det er ikke noe og gjøre med nå og det har jeg skjønt, men jeg vil i alle fall at mitt barn skal vokse opp med besteforeldre som gir dem den kjærlighet de forjener.

Misunnelsen er kanskje stor, men gleden er større ❤ 

under

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s